Matematik

Stamfunktioner

04. januar 2018 af Ikeith (Slettet) - Niveau: B-niveau

Link til opgave

https://imgur.com/a/cmXuB


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. januar 2018 af mathon

                      \small F_0(x)=3x^4+5x^2+0
 \small \textup{To andre stamfunktioner til f(x):}
                      \small \small F_1(x)=3x^4+5x^2+1

                      \small \small F_{3{.}5}(x)=3x^4+5x^2+3{.}5

 \small \textup{da}
                      \small F_k(x)=\int \left (12x^3+10x \right ) \mathrm{d}x=3x^4+5x^2+k


Skriv et svar til: Stamfunktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.