Kemi

Plast

05. januar 2018 af karensho (Slettet) - Niveau: C-niveau

søger lidt hjælp til følgende opgaver

Hvilke forbindelser dannes ved en fuldstændig forbrænding af henholdsvis PE og PVC?

Hvilke af følgende forbindelser kan teoretisk polymeriseres til plast?

CH2=CHCH3
CH3CH2CH3
CH3CH2CH=CH2
CHCl=CHBr


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. januar 2018 af janhaa

a)

(-H2C-CH2-)_n+ 3nO2 => 2nCO2 + 2nH2O

(-H_2C-CH_2-)_n+ 3nO_2 => 2nCO_2 + 2nH_2O

b)

CH2=CHCH3
CH3CH2CH=CH2


Skriv et svar til: Plast

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.