Matematik

Potens-vækst

05. januar 2018 af Mathian - Niveau: B-niveau

Opgave b. 

Har set facitlisten, og pågældende svarer  ved 1,50^(1/2) og ikke 1,50^(2) 

Synes ikke kan bruger formlen 

F(y) = F(x)^a


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. januar 2018 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
05. januar 2018 af mathon

b)
                  \small F_y={F_x}^2

                  \small \sqrt{F_y}=F_x

                                         


Svar #3
05. januar 2018 af Mathian

Tak for hjælpen :))))


Skriv et svar til: Potens-vækst

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.