Andre fag

afsætning

09. januar 2018 af seyur (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

P=(-1/500)Q+30       P er prisen i usd pr enhed, og Q er antal mængdeenheder

udbudskurven for hjemmemarkedet er P=10+(1/500)Q

Er der nogen som kan hjælpe mig at finde prisen og mængde bliver i markedesligevægt på hjemmemarkedet?


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. januar 2018 af mathon

\small \textup{L\o s:}
                    \small -\tfrac{1}{500}Q+30=10+\tfrac{1}{500}Q                             \small \textup{for at beregne Q}

\small \textup{Inds\ae æt den beregnede v\ae rdi af Q i }  \small P=-\tfrac{1}{500}\cdot Q+30             \small \textup{for at beregne P.}


Svar #2
09. januar 2018 af seyur (Slettet)

tak for hjælpen dvs sige Q blir 20  og P blir 0,1 USD

P=(-1/500)Q+30       P er prisen i usd pr enhed, og Q er antal mængdeenheder

udbudskurven for hjemmemarkedet er P=10+(1/500)Q

Er der nogen som kan hjælpe mig at finde prisen og mængde bliver i markedesligevægt på hjemmemarkedet?

Ved en verdensmarkedes pris på 15USD 

Hvordan regner man den hjemmelig mængde kød til hjemmlandet, og den importeret mængde kød og det toale forbrug?


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. januar 2018 af mathon

dvs sige Q bliver 5000  og P bliver 20 USD.


Svar #4
10. januar 2018 af seyur (Slettet)

Hej hvordan regner jeg q når prisen er 15 USD? Ud fra samme forudsætninger

Brugbart svar (0)

Svar #5
10. januar 2018 af mathon

               \small P=-\frac{1}{500}\cdot Q+30

               \small \frac{1}{500}\cdot Q=30-P

               \small Q=\left (30-P \right )\cdot 500

               \small \small Q=\left (30-\mathbf{\color{Red} 15} \right )\cdot 500

               \small Q=15\cdot \tfrac{1000}{2}

               \small Q=\tfrac{15000}{2}

               \small Q=7500


Svar #6
10. januar 2018 af seyur (Slettet)

I samme opgave skal jeg finde den importerede mængde og den totale forbrug SF varen
Er det nogen som kan hjælpe her

Svar #7
10. januar 2018 af seyur (Slettet)

I samme opgave skal jeg finde den importerede mængde og den totale forbrug af varen

Oggaven ser således ud forstår ikke helt hvordan man løser dette her

Svar #8
10. januar 2018 af seyur (Slettet)

Mangler svarer i spr 2 med importeret mængde og totale forbrug

Skriv et svar til: afsætning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.