Matematik

Fartgrænser

09. januar 2018 af Guleroden1 - Niveau: 9. klasse

Hej

Jeg kan ikke se mig ud af disse to opgaver opgaver?

Vedhæftet fil: uigipiubg.PNG

Svar #1
09. januar 2018 af Guleroden1

?

Please hjælp


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. januar 2018 af AngelOneOne

Hej,

1)

\frac{96\cdot 100}{80}-100 = 20 overskridelsen er altså 20% (80+20%=96)

2)

\frac{120\cdot 100}{80}-100 = 50 Overskridelsen er altså 50% (80+50%=120)

/Angel

- - -

/Angel


"The Universe is under no obligation to make sense to you" - Niel deGrasse Tyson
Look deep into nature, and then you will understand everything better” - Albert Einstein


Svar #3
09. januar 2018 af Guleroden1

Mange tak


Skriv et svar til: Fartgrænser

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.