Matematik

TRIGONOMETRISKE FUNKTIONER

10. januar 2018 af Larxx - Niveau: A-niveau

Hjælp kan ikke få det til at passe 

Vedhæftet fil: 1.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. januar 2018 af mathon

                \small \small \textup{gradtal = radiantal}\cdot\left ( \frac{180}{\pi } \right )=\text{radiantal}\cdot54{.}2958


Svar #2
10. januar 2018 af Larxx

Den er stadig rød :/


Svar #3
10. januar 2018 af Larxx

Efter min egen mening ser forlmen rigtig ud 

Vedhæftet fil:2.PNG

Svar #4
10. januar 2018 af Larxx

formlen*


Brugbart svar (0)

Svar #5
10. januar 2018 af StoreNord

Du har ingen decimaler i  229.


Skriv et svar til: TRIGONOMETRISKE FUNKTIONER

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.