Matematik

Indekstal

14. januar 2018 af janiw (Slettet) - Niveau: B-niveau
Nogen der kan hjælpe med hvordan man gør, facitet er 16 år.

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. januar 2018 af Mathias7878

Du skal løse ligningen

\small 50000 = 25000\cdot (1+0.045)^n

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. januar 2018 af ringstedLC

\small n=\frac{\log(K_n)-\log(K_o)}{\log(1+r)}


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. januar 2018 af SuneChr

Forkort med 25000 i # 1.
Herefter står der tilbage
1,045n = 2
n er da det mindste hele positive tal, for hvilke 1,045n ≥ 2


Skriv et svar til: Indekstal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.