Matematik

Australske dollars

14. januar 2018 af annekatrine57 - Niveau: 9. klasse

Sidder med en opgave, som lyder følgende:

330 Australske dollars til kurs 440 koster ____ kr.????

Nogle, der kan hjælpe?


Brugbart svar (1)

Svar #1
14. januar 2018 af OliverHviid

100 aud koster 440 kr.

1 aud koster 440/100=4,4 kr.

330 aud koster 4,4*330=1452 kr.


Brugbart svar (1)

Svar #2
14. januar 2018 af AngelOneOne

Hej,

100 AUD koster 440 - Dvs. 1 AUD koster 4,40. 330 AUD koster derfor: 330 • 4,40 = 1.452,00

/Angel

- - -

/Angel


"The Universe is under no obligation to make sense to you" - Niel deGrasse Tyson
Look deep into nature, and then you will understand everything better” - Albert Einstein


Skriv et svar til: Australske dollars

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.