Matematik

Procent

14. januar 2018 af MariaLarsen95 (Slettet) - Niveau: 10. klasse

jeg har fået denne måde at regne på.. Men jeg kender den ikke, og jeg må ikke bruge andre.. Nogen der kan hjælpe??

Skal finde ud af hvor meget den her er faldet i procent: fra 38388 vielser i 2000 til 30389 vielser 2016.

og hvor meget den her er steget i procent: 14381 2000 skilsmisser til 17146 skilsmisser 2016.


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. januar 2018 af Mathias7878

1)

\frac{Vielser \ i \ slutaaret - Vielser \ i \ startaaret }{Vielser \ i \ startaaret}\cdot 100

- - -

 

 


Svar #2
14. januar 2018 af MariaLarsen95 (Slettet)

okay mange tak :D


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. januar 2018 af Mathias7878

2)

\frac{\textrm {Skilsmisser i slutaaret - Skilsmisser i startaaret}}{\textrm{Skilsmisser i startaaret}} \cdot 100

- - -

 

 


Skriv et svar til: Procent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.