Matematik

hhjælp

15. januar 2018 af carolinahansen1234 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Sød sjæl der kan hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. januar 2018 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. januar 2018 af peter lind

Indsæt de pågældende værdier for x og y på højre side. Resultatet er hældningen af tangen. Brug dette på punktet tangenten går igennem


Svar #3
15. januar 2018 af carolinahansen1234 (Slettet)

Giver ikke rigtig mening


Brugbart svar (0)

Svar #4
15. januar 2018 af Anders521

Du er givet et punkt (x,y)=(1,2) som skal indsættes på højre side.


Brugbart svar (0)

Svar #5
15. januar 2018 af mathon

\small \textup{Tangentligning i 1,2:}
                                  \small y=\tfrac{{y_o}^2}{{x_o}^2}\cdot \left ( x-x_o \right )+y_o

                                  \small y=\tfrac{2^2}{1^2}\cdot \left ( x-1 \right )+2 ...


Brugbart svar (0)

Svar #6
16. januar 2018 af mathon

\small \small \textup{Tangentligning i (1,2):}


Skriv et svar til: hhjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.