Fysik

laserlys

16. januar 2018 af brormand12 - Niveau: A-niveau

ved ikke om det er denne formel jeg skal bruge

spørgemålet lyder: 

Et område i øjet bestråles med laserlys. Det bestrålede område skal modtage energien 
1,5 J, for at aktivere stoffet Visudyne. Lyset fra laseren afsætter energi i øjet med 
effekten 18 mW. 

a) Hvor lang tid skal øjet bestråles med laserlyset for at aktivere stoffet?
formlen  for at beregne hvor lang tid der går for at aktivere lyset.

er det denne formel der skal bruges 

e=p*t 

så bare isolere t og omregn mW til W


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. januar 2018 af mathon

       Ja.


Svar #2
16. januar 2018 af brormand12

er det så rigtigt 

18mW= 18·10^6 W
Jeg indsætter værdierne ind i formlen 
solve(1.5=18*10^(6)*t,t) ? t=8.33333*10^−8
 


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. januar 2018 af mathon

               \small P\cdot t=E

               \small \left (18\cdot 10^{-3}\;W \right )\cdot t=1{.}5\;Ws ...


Brugbart svar (0)

Svar #4
24. januar 2018 af Eksperimentalfysikeren

#2 Nej 18mW = 18 *10-3W


Skriv et svar til: laserlys

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.