Matematik

lineære funktioner

16. januar 2018 af mikkel981 - Niveau: C-niveau
Hej. Har glemt fremgangsmåden til at løse denne opgave.
Er der nogle der vil hjælpe? :)
Vedhæftet fil: image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. januar 2018 af mathon

\small \textup{Parallel med y=2x+4 betyder med h\ae ldningstal 2}

\small \textup{dvs med ligningen:}
                                                \small y=2x+b
\small y=2x+b\textup{gennem (1,-3)}

                                                \small -3=2x+b ...


Svar #2
16. januar 2018 af mikkel981

Hvordan finder jeg så b?
tak på forhånd.

Brugbart svar (0)

Svar #3
16. januar 2018 af Mathias7878

Løs ligningen

                          \small -3 = 2\cdot 1 +b

- - -

 

 


Skriv et svar til: lineære funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.