Kemi

Reaktionsligning

17. januar 2018 af didodawood (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er der noget som ved hvordan man griber dette an:

304,0 kcal + 4 PCl3 (l) → P4 (s) + 6 Cl2 (g)

Hvis 50 g PCl3 reagerer i den viste kemiske reaktion, bliver x kcal forbrugt?


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. januar 2018 af mathon

               \small E:PCl_3=304{.}0:4=76{.}0:1

               \small E=\left (76{.}0\; kcal \right )\cdot \frac{50\;g}{137{.}33\; \tfrac{g}{mol}}=27{.}7\; kcal=116{.}0\; kJ


Skriv et svar til: Reaktionsligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.