Kemi

fortynding

17. januar 2018 af didodawood (Slettet) - Niveau: A-niveau

til fremstiling af 500 mL af en vandig opløsning med en koncentration på 500 mM NaOH skal der anvendes?

hvilken formel skal jeg bruge


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. januar 2018 af janhaa

C = n/V

n = C*V = 0,25 mol

m = n*M = n*40 = 10 gram


Skriv et svar til: fortynding

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.