Kemi

Kogepunktforhøjelse

18. januar 2018 af didodawood (Slettet) - Niveau: B-niveau

kogepunktsforhøjelsen af en 150 mM vandig opløsning af NaCI i forhold til rent vand er:

??


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. januar 2018 af mathon

\small \textup{Kogepunktsforh\o jelsen er proportional med osmolariteten:}

                          \small \Delta T=\left (0{.}52\cdot\; \tfrac{K}{m} \right )\cdot \left (2\cdot \left ( 0{.}150\; m \right ) \right )\approx \left (0{.}52\cdot\; \tfrac{K}{M} \right )\cdot \left (2\cdot \left ( 0{.}150\; M \right ) \right )

\small \textup{da opl\o sningens densitet er meget n\ae r } 10^3\; \tfrac{kg}{m^3}.   


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. januar 2018 af mathon

          \small \textbf{m}\; \textup{for molalitet}

          \small \textbf{M}\; \textup{for molaritet}


Skriv et svar til: Kogepunktforhøjelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.