Kemi

Krystalvand

20. januar 2018 af 1234sm (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej,

Jeg håber der nogle der kan hjælpe mig med denne he opgave 

vedhæftet som billag -->


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. januar 2018 af janhaa

x = 0,1033/0,0177 = 6

eller du ma hå mol H2O


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. januar 2018 af janhaa

trur korrekt x = 7,

dvs:

MgSO4*7H2O


Svar #3
20. januar 2018 af 1234sm (Slettet)

Hvorfor 7?


Brugbart svar (0)

Svar #4
20. januar 2018 af janhaa

#3

Hvorfor 7?

because it's the most commonly


Skriv et svar til: Krystalvand

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.