Matematik

andengradspolynomium

23. januar 2018 af sandrai - Niveau: B-niveau

nogen der kan hjælpe med denne opgave :-) 

synes det er svært at finde ud af :-) 

Vedhæftet fil: Udklip 22.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. januar 2018 af mathon

\small \textup{Parablen }y=ax^2+bx+c\textup{ er parablen }y=ax^2\textup{ parallelforskudt, hvilket ikke \ae ndrer parablens form.}\small \textup{Jo st\o rre \textbf{a}, desto smallere parabel.}
\small \textup{Omvendt har den smalleste parabel den største \textbf{a}-v\ae rdi.}

\small \textup{\textbf{b} er tangenth\ae ldningen for parablen }y=ax^2+bx+c\textup{ i punktet (0,c).}
\small \textup{Mindste b-v\ae rdi er den mindste tangenth\ae ldning i forhold til x-aksen i punktet (0,c)}.


Skriv et svar til: andengradspolynomium

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.