Matematik

Hvor lang er siden c?

23. januar 2018 af Maja7630 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hvor lang er siden c?

45 grader 

a = 7


Brugbart svar (2)

Svar #1
23. januar 2018 af OliverHviid

Det kan man ikke udregne med de nuværende informationer. Kom venligst med hele opgaven.


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. januar 2018 af DinMakker

Har du en skitse af trekanten?

Såfremt der er tale om en retvinklet trekant, så prøv med formlen:

sin(A)=a/c    <=>    a/sin(A)=c


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. januar 2018 af OliverHviid

Som DinMakker siger: det er vigtigt at vide, om trekanten er retvinklet eller ej.


Svar #4
23. januar 2018 af Maja7630 (Slettet)

Den er retvinklet


Brugbart svar (0)

Svar #5
23. januar 2018 af OliverHviid

Se DinMakkers kommentar i #2.


Brugbart svar (0)

Svar #6
23. januar 2018 af ringstedLC

Har jeg ret i, at din trekant er ligebenet, så en vinkel er 90º og to andre er 45º?

Hvis du tager et billede af opgaven, kan det vedhæftes.


Brugbart svar (0)

Svar #7
23. januar 2018 af StoreNord

Hvor lang er siden c.png

Vedhæftet fil:Hvor lang er siden c.png

Brugbart svar (0)

Svar #8
24. januar 2018 af Niels0407 (Slettet)

Broooo. Du skal enten bruge Cosinus, Sinus, eller Tangens, og de kan kun bruges ved retvinklet trekanter, så hvis det er sådan, er det meget muligt at udregne, søg på yt.


Skriv et svar til: Hvor lang er siden c?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.