Matematik

lost..

23. januar 2018 af Egofaciens (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg har nu prøvet at løse denne opgave 50.000 gange, og får ikke et svar, der ligner noget der er rigtigt.

Jeg har flere gange nu fået y=35x-78, men kan forstå, at det ikke er svaret på opgaven. Håber virkelig der er en, der kan hjælpe...... Føler snart jeg har prøvet på denne opgave i 30 minutter uden at komme frem til noget andet.

f(x)=x^4+4x^3-10x^2-5x+10


Brugbart svar (1)

Svar #1
23. januar 2018 af siav4000 (Slettet)

Du bruger tangentligningen: y = f'(x0)(x - x0) + f(x0)

Svarmulighederne er forkerte, du har regnet rigtig, hvis du har fået y=35x-62

Se vedhæftet for udregning.

Vedhæftet fil:tangnt.JPG

Brugbart svar (1)

Svar #2
23. januar 2018 af siav4000 (Slettet)

#1, tangentens ligning*


Brugbart svar (1)

Svar #3
23. januar 2018 af siav4000 (Slettet)

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1081436

Vedhæftet fil:tangnt.JPG

Svar #4
24. januar 2018 af Egofaciens (Slettet)

Mange tak for svar!


Skriv et svar til: lost..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.