Matematik

Ligning

24. januar 2018 af Sarah3310 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Her -->


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. januar 2018 af ringstedLC

Gang med 5 på begge sider. Isoler x


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. januar 2018 af Mathias7878

\small 4x=\frac{6x-2}{5 }

\small 4x\cdot 5=\frac{(6x-2)\cdot 5}{5 }

\small 20x = 6x-2

\small 14x = -2

\small x = \frac{-2}{14} = -\frac{1}{7}

- - -

 

 


Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.