Matematik

logaritme

27. januar 2018 af nysgerrigelev (Slettet) - Niveau: B-niveau

mange tak:)


Brugbart svar (1)

Svar #1
27. januar 2018 af fosfor (Slettet)

multiplikation har højere prioritet end subtraktion, dvs

log(2) - 2 * log(3) =
log(2) - (2 * log(3)) =
log(2) - (log(9)) =
log(2) - log(9) =
log(2/9)


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. januar 2018 af mathon

        \small \log(2)-2\cdot \log(3)=\log(2)- \log(3^2)=\frac{\log(2)}{\log(3^2)}=\frac{\log(2)}{\log(9)}


Skriv et svar til: logaritme

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.