Fysik

Energiomsætningen i et kredsløb

30. januar 2018 af Haaaaaaa (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle sammen 

Jeg har det svært at løse den opgave, mon nogen kan hjælpe 

Vedhæftet fil: Efekt.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
30. januar 2018 af mathon

a)
                       \small I=\frac{U_o}{R_i+R_y}

b)
                       \small P=\frac{{U_o}^2}{R_i+R_y}

c)
                       \small P_y=\frac{{U_o}^2}{\left (R_i+R_y \right )^2}\cdot R_y             \small P_i=\frac{{U_o}^2}{\left (R_i+R_y \right )^2}\cdot R_i

d)
                       \small E_{total}=\frac{{U_o}^2}{R_i+R_y}\cdot t

e)  
                       \small E_{resistor}=\frac{{U_o}^2\cdot R_y}{\left (R_i+R_y \right )^2}\cdot t        \small E_{batteri}=\frac{{U_o}^2\cdot R_i}{\left (R_i+R_y \right )^2}\cdot t         
                      


Skriv et svar til: Energiomsætningen i et kredsløb

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.