Fysik

Mekanik

01. februar 2018 af brojjjjjj (Slettet) - Niveau: A-niveau

En uforsigtig turist taber sit kamera ned i en dyb brønd i en oldtidsby.

3,34 sekunder efter at hun tabte kameraet, hører hun plasket.

Hvor dyb er brønden?

Lydens hastighed sættes til 343 m/s.


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. februar 2018 af mathon

                           \small \small d(t)=v\cdot t

                           \small d(3{.}34\; s)=\left ( 343\; \tfrac{m}{s} \right )\cdot \left ( 3{.}34\; s \right )


Svar #2
01. februar 2018 af brojjjjjj (Slettet)

Hvad betyder d(t)


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. februar 2018 af mathon

dybden d er en funktion af tiden t.


Skriv et svar til: Mekanik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.