Matematik

Diff.

01. februar 2018 af Mathian - Niveau: B-niveau

Siger opgaven ikke jeg skal diff. funktionen, og indsætte (2011-2008 = 3) ind? Hvad gør man når den afledet funktion er 0? 


Brugbart svar (1)

Svar #1
01. februar 2018 af Mathias7878

Det er den heller ikke, da:

  \small f'(x) = \frac{6738.30792e^{-0.922x}}{\left(1+6.06e^{-0.922x}\right)^2}

hvor du så skal indsætte x = 3

- - -

 

 


Brugbart svar (1)

Svar #2
01. februar 2018 af Mathias7878

Har du differentieret den vha. ti-nspire? Hvis du bare skriver e, kan den ikke finde ud af det. Du kan enten vælge at finde symbolet "e" under symboler eller du kan skrive exp( ) 

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. februar 2018 af Historiedansk (Slettet)

Det er nok det som er problemet, prøver igen, tak for hjælpen :)


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. februar 2018 af Mathias7878

#3

Har du to brugere eller hvad?

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #5
01. februar 2018 af mathon

eller
               \small \small \frac{\mathrm{d} y}{\mathrm{d} x}=0{.}000765\cdot y\cdot \left ( 1206-y \right )     \small \textup{hvori y=f(3) inds\ae ttes.}


Skriv et svar til: Diff.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.