Matematik

Differentialkvotient hjælp

02. februar 2018 af Larxx - Niveau: A-niveau

Udregn funktionstilvæksten ?y, når f(x) = 2x−3 og x0 = −4.

Er der en som er sød og forklare mig hvordan man starter ?


Svar #1
02. februar 2018 af Larxx

Mat b 


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. februar 2018 af peter lind

f(x0+h)-f(x0) = f(-4+h)-f(-4) =


Svar #3
02. februar 2018 af Larxx

Mange tak :). Så kan jeg lave det sidste af opgaven 


Skriv et svar til: Differentialkvotient hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.