Matematik

Finde sidelængder ud fra areal i en ligesidet trekant

02. februar 2018 af Matematik112 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej. 

Jeg har fået til opgave at jeg skal finde sidelængderne og vinklerne i en ligesidet trekant med arealet 32000 m^2. Jeg ved godt at vinklerne altid er 60 grader i en ligesidet trekant, men hvordan udregner jeg siderne?


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. februar 2018 af Larxx

https://www.regneregler.dk/vilkaarlig-trekant-ligesidet

https://www.youtube.com/watch?v=Q5rse9Z1yYc

http://www.matematikbogen.dk/download/areal_formler.pdf 


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. februar 2018 af mathon

              \small \frac{\sqrt{3}}{4}\cdot a^2=32000            \small \textup{hvor a er sidel\ae ngden.}

              


Skriv et svar til: Finde sidelængder ud fra areal i en ligesidet trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.