Matematik

Funktioner af to variable

03. februar 2018 af xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

jeg har lidt svært ved følgende tre opgaver


Svar #1
03. februar 2018 af xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx (Slettet)

 x


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. februar 2018 af mathon

                    \small \nabla f(x,y)=\left\{\begin{matrix} 2x-16\\ 2y+10 \end{matrix}\right.

\small \textup{med kravet:}
                      \small \small \begin{matrix} 2x-16=0\\ 2y+10=0 \end{matrix}


Skriv et svar til: Funktioner af to variable

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.