Kemi

Nitroglycerin

03. februar 2018 af Sarah3310 (Slettet) - Niveau: A-niveau

hjælp


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. februar 2018 af mathon

b)
                     \small p=\frac{n\cdot R\cdot T}{V}

                     \small p=\frac{\left (29\; mol \right )\cdot \left ( 0{.}083145\; \tfrac{bar\cdot L}{mol\cdot K} \right )\cdot ((273{.}15+3000)\; K)}{1\; L}


Svar #2
03. februar 2018 af Sarah3310 (Slettet)

Kan evt. hjælpe mig med c?


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. februar 2018 af mathon

c)
         \small M\left ( C_3H_5N_3O_9 \right )=SU\! M\left ( \{3,5,3,9\}*\{12{.}011,1{.}008,14{.}007,15{.}999\} \right )\tfrac{g}{mol}=227{.}274\; \tfrac{g}{mol}

         \small m\left ( 4\; mol\; C_3H_5N_3O_9 \right )=\left ( 4\; mol \right )\cdot \left ( 227{.}274\; \tfrac{g}{mol} \right )=909{.}096\; g


Skriv et svar til: Nitroglycerin

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.