Matematik

Lineære funktioner

04. februar 2018 af Freya97 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Er der nogle der kan forklare mig dette? 

Vedhæftet fil: lineære.PNG

Brugbart svar (1)

Svar #1
04. februar 2018 af Mathias7878

1)

Sæt dem lig hinanden og løs mht. til x:

  \small f_1(x)=f_2(x)

  \small 32x-62 = -12x-22

  ...

  \small x = \ ?

- - -

 

 


Brugbart svar (1)

Svar #2
04. februar 2018 af Mathias7878

Tilsvarende metode anvendes for 2)

- - -

 

 


Svar #3
04. februar 2018 af Freya97 (Slettet)

Så den første ville blive 0,9? 


Brugbart svar (1)

Svar #4
04. februar 2018 af Mathias7878

1)

  \small f_1(x)=f_2(x)

  \small 32x-62 = -12x-22

  \small 44x = 40

  \small x = \frac{40}{44} = \frac{10}{11}

Undgå at reducer, fordi 10/11 giver ikke helt 0.9

- - -

 

 


Skriv et svar til: Lineære funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.