Matematik

afstand mellem to punkter

05. februar 2018 af AmiraKh - Niveau: B-niveau

hvordan løser jeg opgaven?

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. februar 2018 af AMelev

Benyt afstandsfomlen for to punkter og løs ligningen mht. x.


Svar #2
05. februar 2018 af AmiraKh

er det muligt du kan skrive formlen her? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. februar 2018 af janhaa

b) |AB|=\sqrt{(2-x)^2+8^2}=8\\ |AB|=(2-x)^2+8^2=8^2\\ x=2


Svar #4
05. februar 2018 af AmiraKh

hvordan foregår det så med denne her opgave?

Vedhæftet fil:Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #5
05. februar 2018 af AMelev

Slå afstandsformlen op i det materiale, du har tilgængeligt til eksamen.
Jeg kunne godt skrive den her, men det kan jeg altså ikke, når det gælder, så det er smaddervigtigt, at du selv kan orientere dig i dit materiale.
Når du har fundet den, og sætter A's og B's koordinater ind, kan du nok se, at det er den #3 har brugt.


Brugbart svar (0)

Svar #6
05. februar 2018 af SuneChr

Man kan altid ha' den retvinklede trekant i sine tanker og Pythagoras Læresætning.


Skriv et svar til: afstand mellem to punkter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.