Kemi

Forbrændingsopgave

10. februar 2018 af amandamrasmussen (Slettet) - Niveau: C-niveau

Er der nogle der kan hjælpe?

På forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. februar 2018 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. februar 2018 af mathon

                           \small 2\, CO\,_{\textit{(g)}}\; +\; O_2\,_{\textit{(g)}}\; \rightarrow \; 2\, CO_2\,_{\textit{(g)}}

         \small CO :CO_2=1:1

         \small CO :O_2=2:1=1:\tfrac{1}{2}


Svar #3
20. februar 2018 af amandamrasmussen (Slettet)

Hvad står det for?


Skriv et svar til: Forbrændingsopgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.