Matematik

Integral

15. februar 2018 af Egofaciens (Slettet) - Niveau: A-niveau

Er der en der kan hjælpe med følgende opgave? Bare et enkelt skub i den rigtige retning er helt fint for mig, for jeg føler, at jeg forstår det bedst og først får den der "aha"-følelse, når jeg "selv" (.. I ved hvad jeg mener) finder frem til svaret! :)

Tak.

Jeg har vedhæftet et billede.

Skal denne formel bruges?:

\int_{a}^{b}(f(x)-g(x))dx


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. februar 2018 af Mathias7878

\small M_{areal} = F(2)-G(2)-(F(0)-G(0))

- - -

 

 


Svar #2
15. februar 2018 af Egofaciens (Slettet)

Det forstår jeg ikke. Hvad gør du og hvorfor? :'D


Svar #3
15. februar 2018 af Egofaciens (Slettet)

Men .. A=128?


Brugbart svar (0)

Svar #4
15. februar 2018 af Mathias7878

.. man benytter, at 

\small \int_{0}^{2}f(x)-g(x) = \begin{bmatrix} F(x)-G(x) \end{bmatrix}^2_0 = F(2)-G(2)-(F(0)-G(0))

og ja til dit spørgsmål. Resultatet bliver 128.

- - -

 

 


Svar #5
15. februar 2018 af Egofaciens (Slettet)

Hmm, ja okay.

Jeg kan godt genkende metoden. Det forvirrede mig bare lidt, at der stod f-g


Skriv et svar til: Integral

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.