Matematik

vektorreg.

21. februar 2018 af Mathian - Niveau: A-niveau

Skal finde cos(v) når vektor a er 2,4 og vektor b er 1,3 . Nogen der kan udpegefejlen?


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. februar 2018 af PeterValberg

du har fundet cos-1 .... altså vinkel v og det er i radianer

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. februar 2018 af AMelev

Dobbeltklik på Indstillinger i bunden og sæt Vinkel til grader. 
Du skal kun bruge radian ved trigonometriske funktioiner.


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. februar 2018 af mathon

                        \small \small \cos(v)=\frac{\bigl(\begin{smallmatrix} 2\\4 \end{smallmatrix}\bigr)\cdot \bigl(\begin{smallmatrix} 1\\3 \end{smallmatrix}\bigr)}{\sqrt{2^2+4^2}\cdot \sqrt{1+3^2}}=0{.}7\sqrt{2}


Svar #4
22. februar 2018 af Mathian

Tak for jeres hjælp


Skriv et svar til: vektorreg.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.