Kemi

Fedtstof

21. februar 2018 af Haaaaaaa (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er der nogen kan hjælpe med at forklare det:

Vi har lavet et forsøg om madolie med 

NaCl  

Blandes med vand 

Blandes med heptan 

alle tre var uopløslig

1) Forklar, hvad man forstå ved hærdning af fedtstof

2) Hvad vil det sige, at dobbeltbindinger er konjugerede?

3) Skriv reaktionsskema for oliesyre reaktion med dihydrohen


Svar #2
21. februar 2018 af Haaaaaaa (Slettet)

oliesyre = octadeca-9-ensyre

           C - C - C - C - C - C - C - C -C = C - C - C - C - C - C - C - C - COOH

Det er formel for oliesyre men hvordan reaktions med dihydrogen skal vær? den jeg ikke forstå nok


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. februar 2018 af mathon

                      \small -\underset{10}{C}=\underset{9}{C}-\; +\; H_2\; \rightarrow \; -\overset{H}{\overset{|}{\underset{10}{C}}}-\overset{H}{\overset{|}{\underset{9}{C}}}-


Skriv et svar til: Fedtstof

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.