Matematik

Halveringskonstanten

21. februar 2018 af Stjerneskud2016 - Niveau: A-niveau

Hej

I opgave b) har jeg bestemt halveringskonstanten til at være ca. 3,01

Kan jeg skrive i konklusionen? "Halveringskonstanten er ca. 3. Dvs. at efter ca. 3 spring vil opspringshøjden være halveret"

Er det rigtigt?

Vedhæftet fil: 2018-02-21_22-43-41.png

Brugbart svar (1)

Svar #1
21. februar 2018 af Mathias7878

Ja.

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. februar 2018 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #3
21. februar 2018 af mathon

                                               \small X_{\frac{1}{2}}=\frac{\log(\frac{1}{2})}{\log(a)}


Brugbart svar (0)

Svar #4
22. februar 2018 af AMelev

#0 Der er jo to spørgsmål i b).
Konklusionen på det sidste er fin, men der spørges specifikt efter halveringskonstanten. Dit svar bør måske derforvære: "Halveringskonstanten er 3.10, dvs. at efter ca. 3 spring vil opspringshøjden være halveret"


Svar #5
22. februar 2018 af Stjerneskud2016

Det har jeg regnet ud

AMelev

Vedhæftet fil:2018-02-22_21-39-31.png

Brugbart svar (0)

Svar #6
22. februar 2018 af Mathias7878

Hvad er a og b?

- - -

 

 


Svar #7
22. februar 2018 af Stjerneskud2016

Vedhæftet fil:2018-02-22_21-44-44.png

Brugbart svar (0)

Svar #8
22. februar 2018 af Mathias7878

Ja, det ser rigtigt ud.

- - -

 

 


Svar #9
22. februar 2018 af Stjerneskud2016


Brugbart svar (0)

Svar #10
22. februar 2018 af AMelev

#5

Det har jeg regnet ud

AMelev

Ja, men din konklusion siger ca. 3, fordi du pr. automatik går til betydningen. Jeg foreslår bare, at du er mere præcis i svaret på det stillede spørgsmål, som omhandler halveringskonstanten - tolkningen er helt i orden med ca. 3.


Skriv et svar til: Halveringskonstanten

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.