Fysik

Jævn bevægelse

23. februar 2018 af ZooYork - Niveau: B-niveau

Jeg skal forklare denne graf og dets enheder - jeg ved at da grafen viser en bevægelsesligning for en jævn bevægelse, men jeg kan ikke forklare nedestående værdier og deres enheder

https://imgur.com/a/D02yz

v=v_{0}

s=v_{0}*t+s_{0}

Udover det, viser Y-aksen start positionen of X-aksen er distancen?


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. februar 2018 af mathon

En jævn bevægelse er uaccelereret
hvoraf:
                     \small v=v_0+a\cdot t=v_0+0\cdot t=v_0         \small \textup{konstant fart}
og
                     \small \Delta s=v\cdot t

                     \small s-s_0=v\cdot t

                     \small s=v\cdot t+s_0


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. februar 2018 af mathon

\small \textup{i overen(s)stemmelse med notationen:}

                     \small s=\int v_0\, \mathrm {d} t

                     \small s= v_0\cdot t+s_0


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. februar 2018 af mathon

\small \textup{notationskorrektion:}

                     \small \Delta s=v_0\cdot t

                     \small s-s_0=v_0\cdot t

                     \small s=v_0\cdot t+s_0


Skriv et svar til: Jævn bevægelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.