Matematik

Sammensat rentesregning

23. februar 2018 af bluzki (Slettet) - Niveau: C-niveau

Er der en der kan hjælpe med løsningen af opgave 

Vedhæftet fil: mat c.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. februar 2018 af mathon

         •  \small 10'000\cdot 1{.}025^3


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. februar 2018 af mathon

         •  \small 10'000\cdot (1+r)^3=11'250

            \small (1+r)^3=1{.}125

            \small 1+r=1{.}125^{\frac{1}{3}}=1{.}04004

            \small r=p\cdot 10^{-2}=0{.}04004

            \small p=0{.}04004\cdot 10^2=4{.}004

                         


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. februar 2018 af mathon

         •  \small \small 11'250\cdot 1{.}0166^{\, n}=12'500

            \small 1{.}0166{\, ^n}=\frac{12'500}{11'250}=\frac{10}{9}

            \small \log(1{.}0166)\cdot n=\log\left (\tfrac{10}{9} \right )

            \small n=\tfrac{\log\left (\tfrac{10}{9} \right )}{\log(1{.}0166)}=6{.}40


Brugbart svar (0)

Svar #4
23. februar 2018 af mathon


Svar #5
23. februar 2018 af bluzki (Slettet)

wow tusind tak mathon ;)


Skriv et svar til: Sammensat rentesregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.