Matematik

Regneregler for korrelationen

01. marts 2018 af Nanzze (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej! 

Er der nogen der kan hjælpe med hvordan man kommer fra det første led til det sidst?

corr[x,\frac{U'(C)}{U'(C_0)}]=corr[x,-y(C_0)g]=-corr[x,g]

Hvor følgende er gældene:

\frac{U'(C)}{U'(C_0)}=1-y(C_0)g

Tak for hjælpen!


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. marts 2018 af peter lind

Der gælder at corr(x,y) = corr(x, 1+y)

Endvidere gælder der corr(x,ky) = corr(x, y)


Skriv et svar til: Regneregler for korrelationen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.