Kemi

HJÆLP

01. marts 2018 af Amandamrasmuss (Slettet) - Niveau: C-niveau

Er der nogen der kan hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. marts 2018 af mathon

\textup{Brug formlen:}

                               \small c=p\cdot 10^{-2}\cdot \frac{\varrho }{M}                                 \small \small \small \small \textup{c er den formelle koncentration i }\tfrac{mol}{L}
                                                                                           \small \textup{p er masseprocenten}
                                                                                           \small \varrho \textup{ er densiteten i }\tfrac{g}{L}
                                                                                           \small \textup{M er molarmassen i }\tfrac{g}{mol}
                                   


Skriv et svar til: HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.