Matematik

Hjælp!!!!

04. marts 2018 af CANKorkmaz - Niveau: 7. klasse
Jeg kan ikke lave det jeg skal lave det færdig i dqg hjælp?!!!!

0.2x=1,4
0,2x×x=1,4x

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. marts 2018 af Mathias7878

  \small 0.2x = 1.4

  \small \frac{0.2x}{0.2} = \frac{1.4 }{0.2}

  \small x = \frac{1.4 }{0.2} = 7

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. marts 2018 af 123434 (Slettet)

0,2x=1,4

Du dividerer med det tal, som står foran x. 

0,2x/0,2=1,4/0,2

x=7


Svar #3
04. marts 2018 af CANKorkmaz

Ved svaret står der 1,4x

Brugbart svar (0)

Svar #4
04. marts 2018 af Mathias7878

Må vi se?

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #5
04. marts 2018 af mathon

eller
              \small \small 0.2x = 1.4

             \small \small 2x = 14

             \small \small x = 7


Svar #6
04. marts 2018 af CANKorkmaz

Det e

Brugbart svar (0)

Svar #7
04. marts 2018 af Mathias7878

Det er ikke svaret. At 0.2x = 1.4 betyder, at du skal finde en eller anden værdi af x, der medfører, at 0.2 * x giver 1.4. Hvis du ganger 7 med 0.2 får du 1.4, ergo må x = 7 være en løsning til ligningen.

- - -

 

 


Svar #8
04. marts 2018 af CANKorkmaz

Tak

Skriv et svar til: Hjælp!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.