Matematik

procent

05. marts 2018 af madsg02 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

hej alle sammen sidder lige med et spørgsmål

hvad er 1% af 6 428 441 

tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. marts 2018 af Mathias7878

At finde 1% af "noget" svarer til at gange "noget" med 0.01. I dit tilfælde er "noget" 6.428.441

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. marts 2018 af mathon

\small 1\%=\frac{1}{100}=0{.}01

\small \textup{1 hundrededel af 6'428'441:}

                                    \small 6'428'441\cdot \left (\frac{1}{100} \right )= \left (\frac{6'428'441}{100} \right )=64'284{.}41
\small \textup{eller}
                                    \small 6'428'441\cdot0{.}01= \left (6'428'441\cdot 1 \right )\cdot 10^{-2}=64'284{.}41


Skriv et svar til: procent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.