Matematik

yx og xy

05. marts 2018 af yessirnosir (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Hvis

2xy+2xy=4xy

Må man så godt bytte om på xy? Dvs. 

2xy+2yx er det så 4xy eller?


Brugbart svar (1)

Svar #1
05. marts 2018 af Mathias7878

Ja, du må godt bytte om på rækkefølgen, da rækkefølgen, når man multiplicerer (ganger), er ligegyldig.

  \small 2xy+2xy = 4xy

hvilket er det samme som

  \small 2yx+2yx = 4yx

- - -

 

 


Svar #2
05. marts 2018 af yessirnosir (Slettet)

Sådan Tak. 

Løst og kan man lukke den? Så andre ikke svarer?


Skriv et svar til: yx og xy

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.