Matematik

Hjælp til løsninger af Mat A opgaver

07. marts 2018 af lærlektien (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej jer,

Jeg vil høre om der er noge her der vil hjælpe mig med at løse Mat A opgaver?


Brugbart svar (1)

Svar #1
07. marts 2018 af Moderatoren

Ja, der plejer at være mange, der gerne vil hjælpe med matematik.

Skriv hvad du har problemer med - så kan lektiehjælperne hjælpe dig.


Svar #2
07. marts 2018 af lærlektien (Slettet)

Hej Jeppe,

Smiler tak,

det er 10 spm jeg skal have hjælp til, har ligget syg og en  dødsfald, så er kommet bagud og aflevering imorgen. :/


Brugbart svar (1)

Svar #3
07. marts 2018 af Mathias7878

Du kan bare vedhæfte de opgaver, du har problemer med. Helst som PDF-fil.

- - -

 

 


Svar #4
07. marts 2018 af lærlektien (Slettet)

opgave 1 og 3 skal ik laves. jeg vedhæfter lige

Vedhæftet fil:Modulopgaver modul 1.pdf

Svar #5
08. marts 2018 af lærlektien (Slettet)

Hva søren ingen hjælp :(


Brugbart svar (0)

Svar #6
08. marts 2018 af Moderatoren

Skriv hvad du har problemer med - så kan lektiehjælperne hjælpe dig.

Beskriv så præcist som muligt hvad du har problemer med. Gør rede for hvad du ved, og hvad du ikke ved. På den måde undgår du, at lektiehjælperen bruger tid på at forklare ting, som du i forvejen er bekendt med. Dette illustrerer også, at du har tænkt over opgaven, hvilket ofte giver hurtigere og bedre svar.


Brugbart svar (0)

Svar #7
08. marts 2018 af Mathias7878

1)

Cirklens ligning:

  \small (x-a)^2+(y-b)^2 = r^2

Indsæt P(x,y) = (5,5), C(a,b) = (1,2) samt r2 = 52

Hvis højresiden er lig venstresiden, så ligger punktet P(5,5) på cirklen.

3)

a)

  \small \overrightarrow{a}_{\overrightarrow{b}} = \frac{\overrightarrow{a}\cdot \overrightarrow{b}}{|\overrightarrow{b}|^2}\cdot \overrightarrow{b}

b)

  \small \overrightarrow{a}´+\overrightarrow{b} = \binom{1+4}{3+(-2)}\binom{5}{1}

  \small A_{parallelogram} = |det(\overrightarrow{a},\overrightarrow{b})|

c)

Løs

  \small \binom{s}{3s}+\binom{4t}{-2t} = \binom{3}{-19}

- - -

 

 


Svar #8
10. marts 2018 af lærlektien (Slettet)

Nogen der kan løse opgaverne 2, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, og måske komme med lidt forklaringer hvordan det løses ??

Brugbart svar (0)

Svar #9
12. marts 2018 af Moderatoren

#8

Se #6


Svar #10
12. marts 2018 af lærlektien (Slettet)

Hej Jeppe, det forstod jeg ikk :)


Brugbart svar (0)

Svar #11
12. marts 2018 af Moderatoren

Skriv hvad du har problemer med - så kan lektiehjælperne hjælpe dig.

Beskriv så præcist som muligt hvad du har problemer med. Gør rede for hvad du ved, og hvad du ikke ved. På den måde undgår du, at lektiehjælperen bruger tid på at forklare ting, som du i forvejen er bekendt med. Dette illustrerer også, at du har tænkt over opgaven, hvilket ofte giver hurtigere og bedre svar.

Der er ingen der gider at læse og forklare 10 opgaver for dig. 


Svar #12
12. marts 2018 af lærlektien (Slettet)

ah ok....det forstod jeg, nå men hvordan sletter man alt det her, for jeg blev smidt af Mat A hold....sså det nytteløst nu


Brugbart svar (0)

Svar #13
12. marts 2018 af Mathias7878

Blev du smidt af, fordi du spurgte om hjælp herinde?

- - -

 

 


Svar #14
12. marts 2018 af lærlektien (Slettet)

Hej Mathias7878

Nej nej, fra mit Matematik A hold, fordi jeg ikke afleverede til tiden...skidt pyt, og ellers tak for hjælpen.


Skriv et svar til: Hjælp til løsninger af Mat A opgaver

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.