Fysik

densitet og varmeenergi

07. marts 2018 af chewiie - Niveau: B-niveau

hey, kan ikke rigtig finde ud af at starte, nogen som kan hjælpe mig igang?

Et akvarium måler 0,35 m x 0,75 m x 0,45 m og er helt fyldt med vand.

a) brug formlen for densitet til at beregne vandets masse i kg.

vandet opvarmes med et varmelegeme på 250 W.

b) hvor lang tid varer opvarmningen fra 20°C til 35°C, hvis der ikke er noget energitab?


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. marts 2018 af peter lind

a) m = ρ*V = ρ*længd*bredde*højde

b) Effekt*tid = masse*varmefylde*temperaturstigning


Skriv et svar til: densitet og varmeenergi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.