Matematik

Hvilken graf passer til funktionen?

08. marts 2018 af Julews (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej søger lidt hjælp til løsningen af den her opgave (:

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. marts 2018 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
08. marts 2018 af mathon

\small \textup{Tag udgangspunkt i det f\ae lles sk\ae ringspunkt.}
\small \textup{For alle tre grafer g\ae lder:}
                                             \small f{\, }'(x)=\ln(a)\cdot f(x)      \small \textup{for tangenth\ae ldningen.}

\small \textup{Da }\mathbf{\ln(a)}\textup{ er en voksende funktion, har grafen med den stejleste stigning den st\o rste a-v\ae rdi.}


Brugbart svar (1)

Svar #3
08. marts 2018 af Mathias7878

Jo større a er, jo stjelere vil grafen for den eksponentielle funktion være.

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #4
08. marts 2018 af AMelev

b er værdien i 0.


Skriv et svar til: Hvilken graf passer til funktionen?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.