Matematik

Matricer

08. marts 2018 af Asef (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej.

Nogen der kan hjælpe med opgave 2. Jeg har vedhætet opgaven pdf fil.

På forhånd tak

Vedhæftet fil: Hjemmeopgave.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. marts 2018 af fosfor (Slettet)

E2 = E, og når den ene faktor er E, så kommuterer matrixmultiplikation:
 E + (A + E)(A - E) =
 E + A2 - E2 - AE + EA =
 A2 + (E - E2) + (EA - AE) =
 A2 + (E - E) + (AE - AE) =
 A2

det(A2) = det(A*A) = det(A)det(A) = 752
det(AATA-1) = det(A)det(AT)det(A-1)
                    = det(A)det(A)det(A)-1
                    = 75


Svar #2
08. marts 2018 af Asef (Slettet)

Tusind tak for hjælpen.

Skriv et svar til: Matricer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.