Matematik

ubestemt integral

08. marts 2018 af Lindatran (Slettet) - Niveau: B-niveau

find ubestemt integral. hjælp

f(x) = 4X - 16


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. marts 2018 af Mathias7878

Hvad har du selv prøvet?

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. marts 2018 af Mathias7878

Man benytter, at

  \small \int (k\cdot x)dx = k\cdot \frac{1}{n+1}\cdot x^{n+1}+k

samt

  \small \int k \ dx = k\cdot x+k

hvoraf

  \small \small \int (4x-16)dx = 4\cdot \frac{1}{1+1}\cdot x^{1+1}-16x+k = 4\cdot \frac{1}{2}\cdot x^2-16x+k = 2\cdot x^2-16x+k

  

- - -

 

 


Svar #3
08. marts 2018 af Lindatran (Slettet)

er det svaret


Brugbart svar (0)

Svar #4
08. marts 2018 af Mathias7878

Ja. 

- - -

 

 


Skriv et svar til: ubestemt integral

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.