Matematik

længder og diagonaler af firkant

10. marts 2018 af abey (Slettet) - Niveau: C-niveau

hvilke metoder skal jeg anvende til at løse opgaven: 

I firkant ABCD har vinkelspidserne koordinaterne A= (-3,2), B= (2,6), C= (8,8) og D= 10,5). Beregn firkants længder og diagonaler.

Vil i evt. komme med et eksempel, for har svært ved at løse opgaven :-)


Brugbart svar (1)

Svar #1
10. marts 2018 af SuneChr

Benyt Pythagoras' til at finde alle fire sider og begge diagonaler.
Eksempel:

|AB|=\sqrt{(2-(-3))^{2}+(6-2)^{2}}
 


Skriv et svar til: længder og diagonaler af firkant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.