Matematik

Optimering

12. marts 2018 af Loise3434 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Min klasse er startet på et nyt emne, hvilket er optimering. Jeg har derfor lidt svært ved at løse denne her opgave, jeg har især svært ved stille en funktion for rumfanget. 

Tak på forhånd :)

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. marts 2018 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. marts 2018 af peter lind

Som det fremgår af tegningen skal du fjerne 2x fra både længde og bredde. Brug at rumfanget er længde*bredde*højde


Svar #3
12. marts 2018 af Loise3434 (Slettet)

Vil det så hedde:

V(x) = 18 - 2x* 22 - 2x * x


Brugbart svar (0)

Svar #4
12. marts 2018 af AMelev

Parentessjusk, men ellers ville det det være rigtigt!
Det du skriver vil give V(x) = 18 - 2x* 22 - 2x * x = 18 - 44x -2x2, og det er forkert.

længde = (18-2x), bredde = (22-2x) og højde = x


Skriv et svar til: Optimering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.