Kemi

Isoler

20. marts 2018 af pigen12344 - Niveau: A-niveau
Hej

Nogle der kan isolere m i formlen:

m/M = c*v*d/1000

Tak på forhånd

Brugbart svar (1)

Svar #1
20. marts 2018 af peter lind

Gang med M på begge sider af lighedstegnet


Svar #2
20. marts 2018 af pigen12344

Så det bliver m=c*v*d/1000*M?

Brugbart svar (1)

Svar #3
20. marts 2018 af Mathias7878

  \small m = \frac{c\cdot v\cdot d}{1000}\cdot M = \frac{(c \cdot v \cdot d)\cdot M}{1000}

- - -

 

 


Skriv et svar til: Isoler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.